Græsvængevej 9, 5960 Marstal

DEJLIGT LANDSTED nær Marstal By

I Landlige omgivelser ligger dette skønne landsted - blot 1,5 til Marstal by.

Ejendommen ligger godt tilbage trukket fra den stille landsbyvej ”Græsvængevej” – og har dejlig baghave med blomster, buske og træer. Desuden er der udhuse samt 4,5 ha jord - som ligger ved ejendommen. Så er man interesseret i lidt dyrehold eller har brug for plads, er dette en oplagt mulighed for at bo på landet og alligevel tæt på byen med skole, indkøb mm.

Såfremt jorden sælges fra – kan ejendommen købes til noget lavere pris (hør nærmere). Nedbringes jorden til under 2 ha, kan ejendommen også anvendes som fritidsbolig.

Ejendommen ”Mosegården” er en ældre traditionel landbrugsejendom – harmonisk, idyllisk og med mulighed for at sætte sit eget præg.

ET SKØNT STED PÅ LANDET – OG ALLIGEVEL TÆT PÅ BYEN.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.