Pænt renoveret byhus centralt beliggende - midt i handelslivet - og dermed meget kort afstand til Marstals herligheder.
Ejendommen fremstår både ude og inde i god stand.
Et nemt hus - med minimal vedligeholdelse, så også velegnet som fritidsbolig.
GODT RENOVERET BYHUS I SKIPPERBYEN MARSTAL
Indeholder:
Fra gaden indgang til entré med trappe til 1. sal, indgang til stor stue og flisebelagt badeværelse med bruser og gulvvarme.
Stuen er sydvendt, højt til loft, trægulv og har velisolerede vinduer. Fra stue er der stor åbning, næsten alrum agtigt, til stort lyst køkken med spiseplads og har adgang til den flisebelagte terrasse. Her er der også adgang til mellemgang til bryggers / baghus, hvorfra der er både udgang til terrassen og bagudgang til vejen. Der er gulvvarme i køkken og badeværelse.
1 sal rummer repos, toiletrum samt 2 værelser.
Der er udhus og halvtag ved gårdhaven.
Ejendommen er renoveret gennem årene 2003-2022 - jf. nedenstående:
Taget er fornyet på garanti for ca. 10 år siden.
2003 - blev 1. salen total renoveret med 2 Velux tagvinduer med Nød-udgang.
2006 - Blev køkken og spisestue lagt sammen til stort køkken all-rum med Invita-køkken med gulvvarme.
2009 - stue renoveret og blæst isolering under gulv.
2012 - total renovering af badeværelse med gulvvarme og ny kloak overalt.
2021 - kom der 3 nye vinduer og hoveddør med 3 lags glas i stuesiden.
2022 - kom der 2 nye vinduer med 3 lags glas og 2 nye sålbænke i køkkensiden.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk
OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'Snorre', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.
OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!